tirsdag den 26. juni 2012

Gensyn med den danske sommer

I Bamberg nød vi fortsat det gode vejr og kunne sidde udenfor lige til det mørkt. Det betød også, at der for alvor var gang i cafelivet, og hvem kan stå for en cafe, der har specialiseret sig i currywurst og har mindst 20 forskellige slags med forskelligt fyld at vælge imellem.


Ikke langt fra Bamberg ligger Buttenheim, der kan prale af at have et Levi-Strauss-Museum i det hus, hvor opfinderen af blue jeans blev født. Der var dog ikke åbent, den dag vi kom forbi.




Vi kørte videre til Harzen, hvor vi havde en enkelt overnatning i Seesen. Det blev kun til at kort spadseretur i byen og dagen efter kørte vi videre til Kollund. Det var fortsat ok vejr, men køligere end vi hidtil havde været vant til. Derefter droppede temperaturen yderligere og mellem bygerne nåede vi en tur til Sønderborg og til Dybbøl.





Som lovet holdt det tørt Skt. Hans Aften, så vi gik en tur ned til Flensborg Fjord og overværede at kollunderne sendte heksen til Bloksbjerg. 




Derefter gik vi direkte hjem og pakkede teltet sammen, mens det endnu var tørvejr. 


Næste morgen registrerede vi kl. 5.30, at det begyndte at regne, og det fortsatte det med resten af dagen mens vi kørte hjem og det meste af natten med. 


Så velkommen hjem til den danske sommer!!!!!!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar